Острожанка Олена Толочик авторка ютуб-каналу та групи у Фейсбуці “Бабусяндія” поділилася неймовірним рецептом малинового джему.
Рецепт вона розмістила у Фейсбуці, детально розписавши кожен крок у приготуванні
1. 2 кг малини миємо.
2. Поміщаємо у кухонний комбайн чи перебиваємо блендером.
3. Додаємо секрет – 200- 300 г дрельованих, так само перебитих вишень чи порічок аби надати джему кислинку.
4. Масу перетираємо через сито, щоб позбутися кісточок ( можна цього не робити).
5. Додаємо 1 кг цукру, варимо 20 хвилин при помішуванні.
6. Переливаємо у стерилізовані банки, стікеруємо.
7. Ховаємо від Карсонів та Вініпухів.
Більше рецептів – випічка, салати, коктейлі, десерти є на каналі Олени Толочик на Youtube на каналі Бабусяндія