fbpx
Для знайомств в Tinder треба підтвердити, що ви людина

Для знайомств в Tinder треба підтвердити, що ви людина. А штучний інтелект це перевірить

Діліться інформацією з друзями:

Не хочете померти на самоті? Спершу підтвердіть, що ви людина

Застосунок для знайомств Tinder оновив систему верифікації. Замість фото користувачі мають зробити відеоселфі. Їхню реальність перевірятиме ШІ.

У середу, 26 квітня Tinder випустив оновлення функції перевірки фотографій на основі штучного інтелекту, яка на сьогоднішній день дозволяє користувачам програми доводити іншим, що вони не бот і не catfisher . 

Раніше користувачі фотографували себе, позуючи відповідно до інструкцій, щоб пройти перевірку в додатку для знайомств і отримати синю галочку. Підтвердження в Tinder – це не те, що підтвердження в Twitter або Facebook. На цих сайтах синя галочка вказує на те, що ви підтверджена публічна особа, а на Tinder блакитна галочка лише доводить, що ви справжня людина.

Тепер Tinder посилює цей процес, вимагаючи відеоселфі замість фотографій. Крім того, незабаром це дозволить користувачам обмежувати свої чати лише тими учасниками, які також підтверджені фото.

Компанія каже, що зміни є частиною роботи Tinder, щоб зробити додаток безпечнішим для своїх учасників.

Ця функція також з’явилася в той час, коли стало набагато простіше використовувати інструменти штучного інтелекту для створення підроблених фотографій і персонажів, які можуть заповнювати додатки для знайомств підробленими людьми, які насправді є просто ботами, готовими спамити їхні збіги. Вимагання перевірки «що ти живий», як це робить відеоселфі, є набагато сильнішим засобом перевірити, чи люди є тими, ким вони себе видають, і відсіяти спамерів.

Читайте також: Фотографія створена за допомогою штучного інтелекту перемогла у фотоконкурсі