Борщ без м’яса з коноплі винайшов українець та отримав подяку.
У Житомирі майстер народної творчості Олег Земнухов презентував борщ без м’яса із конопель. Він використав українські посівні коноплі та сподівається, що нова страва стане гастрономічною родзинкою міста Житомир. Презентація страви відбулася під час фестивалю. Як наголосив автор унікального борщу, його посівні коноплі не містять наркотичних речовин. Страва приготовлена за авторською рецептурою.

Конопельний борщ наробив фурору. Це був успішний дебют страви. Конопельний вегетаріанський борщ зруйнував стереотип, ніби без м’яса та сала борщ — не борщ.
Наступного року Житомирщина прийматиме фестиваль молодого борщу, який відбувся у 2023 році у Млинові, Рівненської області.
Читайте також: Літні та одинокі рівняни забувають про вік і самотність

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
