Як правильно варити пельмені та для чого потрібно додати в процесі варіння склянку холодної води.
Просто так всипати пельмені в киплячу воду мало. Щоб страва вийшла смачною потрібно дотриматися простих правил.
Під час готування в воду краще додавати лавровий лист, сіль та інші улюблені спеції. Це зробить смак та аромат більш насиченими. Однак, цього мало. Досвідчені господарі добре знають секрет смачних пельменів.
Як зазначають кулінари, дуже важливо у певний момент підлити в каструлю кухоль холодної води.
Така проста процедура зробить м’ясне блюдо запашнішим, а тісто м’яким. Варити доведеться пельмені трохи довше, але в результаті вийде страва набагато смачніша.
Влити склянку води потрібно тоді, коли пельмені спливуть. Важливо дотримуватися пропорцій. Варто пам’ятати, що продукт має вільно плавати у воді.
Потрібно розрахувати, щоб було 500 г пельменів на півтора літра води. Якщо хочеться зробити бульйон більш насиченим, води варто брати менше.
Читайте також: Слідчі встановлюють обставини отримання тілесних ушкоджень жителем Дубенщини
- 5 кращих замінників часнику в рецептах: коли часник закінчивсяЧасник додає страві пікантність і глибину аромату, але що робити, якщо його немає під рукою? Є кілька перевірених альтернатив, які врятують смак. Ось топ-5 замінників з пропорціями та прикладами.

