fbpx
екзотичний салат

Відварений буряк не зіпсується якщо варити його вірно

Діліться інформацією з друзями:

Відварений буряк іноді не весь використовується за один раз. Буває, що забагато вкинули до каструлі.

Нічого страшного, адже можна його зберегти до наступного використання. Щоб перестрахуватися, потрібно варити коренеплід з додаванням одного інгредієнта. Він допоможе продовжити термін зберігання.

Подробиці

До води з буряком потрібно покласти лимонну кислоту. Знадобиться лише одна дрібка. Потрібно покласти її наприкінці приготування.

Якщо у вас немає лимонної кислоти, використайте звичайний лимон. Вичавіть трохи соку та влийте в воду. Навіть оцет підійде для цієї мети. Що у вас є, те і використовуйте.

Суть методу полягає в тому, що кислота допоможе коренеплоду довше залишатися свіжим та не псуватися. Відіграє роль консерванту. А ще буряк збережене насичений колір.

Читайте також: Безплатних медпослуг на Рівненщині буде удвічі більше

  • На Рівненщині розпочалася осіння кампанія з імунізації тварин
    Заходи стартували у всіх районах області. На площі 10,5 тисяч км квадратних розкладуть понад 263 тисяч приманок проти сказу. Брикети з вакциною для лисиць, вовків і єнотовидних собак розповсюдять у місцях проживання диких тварин. Для людей і тварин вони безпечні.