Відварений буряк іноді не весь використовується за один раз. Буває, що забагато вкинули до каструлі.
Нічого страшного, адже можна його зберегти до наступного використання. Щоб перестрахуватися, потрібно варити коренеплід з додаванням одного інгредієнта. Він допоможе продовжити термін зберігання.
Подробиці
До води з буряком потрібно покласти лимонну кислоту. Знадобиться лише одна дрібка. Потрібно покласти її наприкінці приготування.
Якщо у вас немає лимонної кислоти, використайте звичайний лимон. Вичавіть трохи соку та влийте в воду. Навіть оцет підійде для цієї мети. Що у вас є, те і використовуйте.
Суть методу полягає в тому, що кислота допоможе коренеплоду довше залишатися свіжим та не псуватися. Відіграє роль консерванту. А ще буряк збережене насичений колір.
Читайте також: Безплатних медпослуг на Рівненщині буде удвічі більше
- Тарифи на опалення для мешканців Рівного і Квасилова не змінюютьсяДля мешканців Рівного та Квасилова тарифи на опалення залишаються незмінними і залишаються на рівні 2021 року. Водночас Виконавчий комітет Рівненської міської ради розглянув сьогодні питання про коригування тарифів на теплову енергію та підтримав встановлення економічно обґрунтованого тарифу.