fbpx
Головна нагорода Кубка України з футболу у Рівному

Головна нагорода Кубка України з футболу у Рівному

Діліться інформацією з друзями:

Від сьогодні всі вболівальники футболу можуть побачити почесний трофей українського футболу у Торгово-розважальному центрі “HAPPY.MALL”. Виставлений він в центральному холі торгово-розважального центру.

Нагадаємо, у Рівному на стадіоні «Авангард» 15 травня відбудеться фінал Кубка України з футболу. Трофей розіграють донецький «Шахтар» і полтавська «Ворскла».

Головна нагорода Кубка України з футболу у Рівному - фото 1

Продаж квитків на фінал розпочався 1 травня.

Рівненська обласна військова адміністрація надала дозвіл на допуск на стадіон 2500 вболівальників. Керівництво спортивного об’єкта має забезпечити використання додаткових укриттів поблизу стадіону, що дозволить гарантувати безпеку для вболівальників.

Матч проходитиме під гаслом “Матч Вдячності Силам оборони України”! Адже проведення цього поєдинку з уболівальниками на стадіоні стало можливим саме завдяки захисникам та захисницям України, які героїчно боронять нашу країну від російських окупантів!

Організатор матчу – Українська Асоціація Футболу.

Продаж квитків – Українська Асоціація Футболу.

Додамо, що в останні роки УАФ намагається розширювати географію проведення топматчів в Україні. Зокрема, раніше, окрім Києва, фінал Кубка України приймали Запоріжжя, Дніпро, Харків, Львів, Полтава, Суми та Тернопіль, який приймав останній фінал Кубка у 2021 році. У 2022 році фінал не проводили через повномасштабне вторгнення Росії в Україну, а у сезоні 2022-2023 взагалі не проводили розіграш Кубка України.

Кубок України з футболу – другий за значенням футбольний турнір України, фінальний матч транслюватиме телеканал “ICTV 2”.

Для інформації, рівненський Верес зупинив свою ходу у Кубку в ⅛ матчем проти фіналіста турніру – Шахтаря.

Читайте також: Ювілейне літературне свято відбулося на Рівненщині