fbpx

Як вберегти себе від негативного впливу харчових добавок?

Діліться інформацією з друзями:

Якщо раніше основними харчовими добавками були сіль і оцет, то сьогодні в продукти додають шкідливі сполуки, отримані синтетичним шляхом. Як вберегти себе від них?

1. У магазині уважно вивчати склад продукту перед покупкою. Уникати продуктів, на упаковці яких була помічена добавка з індексом Е.

2. Відмовитися від магазинних солодощів, випічки, ковбасних виробів.

3. Овочі, фрукти та зелень варто купувати у фермерів або знайомих, що мають власний дачну ділянку. Така рослинність НЕ буде оброблятись засобами хімічного захисту.

4. Остерігатися продуктів з великим терміном придатності. У них явно багато консервантів, навіть якщо виробник замовчує про це.

Також звертайте увагу на підозріло дешеві продукти.

5. Ну і нарешті, знаходити час для самостійного приготування страв. У домашній їжі буде менше шкідливих добавок, що позитивно позначиться на здоров’ї.