Що приготувати з гарбуза. З корисного овоча можна готувати не тільки гарбузовий суп або пиріг-суфле, але й… мед.
Такий мед – справжній бальзам для вашої печінки, а ще він покращує травлення і має проносну дію. Вживати його рекомендується при ожирінні, хворобах нирок і сечового міхура.
Щоб приготувати такий мед, у гарбуза зрізають верхівку й виймають усі нутрощі. Потім засипають до країв цукром, накривають зрізаною верхівкою та ставлять у таз.
Гарбуз повинен стояти в тазу, поки скоринка не стане м’якою. Після цього весь вміст гарбуза зливають у банку. Цей гарбузовий мед потрібно зберігати в холодильнику. Можна пити в будь-якій кількості та в будь-який час. Тепер ви знаєте що приготувати з гарбуза.
Наталя ПАНЧИШИН
- Полум’я братерства: 141-ша бригада провела урочисту посвяту воїнів під гаслом «Один за одного»Ми стаємо свідками створення нових військових традицій, де полум’я братерства стає живим символом єдності, пам’яті та спадкоємності 141-ї бригади. У вечірніх сутінках, під відкритим небом, 141-ша окрема механізована бригада поєднала минуле й майбутнє в одному з найглибших українських ритуалів –…
Читайте також: