Що приготувати з гарбуза. З корисного овоча можна готувати не тільки гарбузовий суп або пиріг-суфле, але й… мед.
Такий мед – справжній бальзам для вашої печінки, а ще він покращує травлення і має проносну дію. Вживати його рекомендується при ожирінні, хворобах нирок і сечового міхура.
Щоб приготувати такий мед, у гарбуза зрізають верхівку й виймають усі нутрощі. Потім засипають до країв цукром, накривають зрізаною верхівкою та ставлять у таз.
Гарбуз повинен стояти в тазу, поки скоринка не стане м’якою. Після цього весь вміст гарбуза зливають у банку. Цей гарбузовий мед потрібно зберігати в холодильнику. Можна пити в будь-якій кількості та в будь-який час. Тепер ви знаєте що приготувати з гарбуза.
Наталя ПАНЧИШИН
- Позапланову перевірку Рівненського зоопарку розпочала Держекоінспекція4 березня 2025 року Екоінспекція розпочала позаплановий захід державного нагляду (контролю) щодо дотримання Рівненським зоологічним парком вимог законодавства про охорону та утримання зоологічних колекцій, зокрема диких тварин у неволі. У жовтні минулого року в соціальних мережах було оприлюднено інформацію про…
Читайте також: