М’якоть кабачка чудово засвоюється організмом, не дратуючи при цьому стінки слизових, але стимулюючи кишківник. Це корисний овоч.
Кабачок корисний завдяки вітамінам А, В та С, а також таким мікроелементам як кальцій, залізо, магній та калій.
Таким чином, він просто незамінний для здорового стану шкіри, нігтів та волосся, гарного зору, а також нормальної життєдіяльності серця, печінки, головного мозку та м’язів.
Їх вживання надає сприятливу дію на роботу шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Також кабачок корисний при хворобах печінки та нирок.
Будьте здорові!
Читайте також: Уже на вихідних відчуємо похолодання, і чи варто очікувати снігу
- На Рівненщині чоловік скоїв крадіжку, аби віддати боргГощанські поліцейські оперативно викрили зловмисника, який викрав сумочку. Хоча спочатку чоловік запропонував постраждалій допомогу.