Чим корисний кабачок?

Чим корисний кабачок?

Наталія Ягущина
Наталія Ягущина 13.03.2025, 08:00

М’якоть кабачка чудово засвоюється організмом, не дратуючи при цьому стінки слизових, але стимулюючи кишківник. Це корисний овоч.

Кабачок корисний завдяки вітамінам А, В та С, а також таким мікроелементам як кальцій, залізо, магній та калій.

Таким чином, він просто незамінний для здорового стану шкіри, нігтів та волосся, гарного зору, а також нормальної життєдіяльності серця, печінки, головного мозку та м’язів.

 Їх вживання надає сприятливу дію на роботу шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Також кабачок корисний при хворобах печінки та нирок.

Будьте здорові!

  Читайте також: Уже на вихідних відчуємо похолодання, і чи варто очікувати снігу

  • Чому гниє цибуля взимку та як зберегти врожай до весни без втрат
    Наталія Ягущина 17.12.2025, 21:15 Багато городників стикаються з проблемою: зібрали гарний врожай ріпчастої цибулі, а через 1-2 місяці значна частина починає гнити чи проростати. Причини чому гниє цибуля – у помилках під час збирання, сушіння, сортування чи зберігання. Олег АнтонюкРедактор…