М’якоть кабачка чудово засвоюється організмом, не дратуючи при цьому стінки слизових, але стимулюючи кишківник. Це корисний овоч.
Кабачок корисний завдяки вітамінам А, В та С, а також таким мікроелементам як кальцій, залізо, магній та калій.
Таким чином, він просто незамінний для здорового стану шкіри, нігтів та волосся, гарного зору, а також нормальної життєдіяльності серця, печінки, головного мозку та м’язів.
Їх вживання надає сприятливу дію на роботу шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи. Також кабачок корисний при хворобах печінки та нирок.
Будьте здорові!
Читайте також: Уже на вихідних відчуємо похолодання, і чи варто очікувати снігу
- Чому жовтіє листя огірків і як це виправитиЖовтіння листя огірків – поширена проблема, яка турбує багатьох городників. Це може бути природним процесом старіння рослини, але частіше вказує на проблеми з доглядом, нестачу поживних речовин або хвороби. Своєчасне виявлення причини допоможе врятувати врожай і подовжити плодоношення. У цій…