Корисний хліб існує. Саме цей продукт грає чи не найважливішу роль у харчуванні більшості людей.
Хліб відіграє важливу роль у харчуванні величезної кількості людей. Але часто цей продукт демонізують, нарікаючи на його шкоду, особливо коли йдеться про збільшення ваги.
Якщо ви думаєте, як не набирати вагу та їсти при цьому хліб, обирайте продукт, зроблений на заквасці.
Як правило, закваску ферментують природним шляхом на основі води та борошна. «Процес бродіння в хлібі на заквасці розщеплює складні вуглеводи на простіші цукри, що призводить до уповільнення травлення та більш поступового вивільнення глюкози в кров».
Читайте також: Як зберігати хліб, щоб він не черствів
- Майстерня святого Миколая запрацює у РівномуУ самому центрі Рівного, в Рівненському обласному краєзнавчому музеї, відкриється майстерня святого Миколая.