Корисний хліб існує. Саме цей продукт грає чи не найважливішу роль у харчуванні більшості людей.
Хліб відіграє важливу роль у харчуванні величезної кількості людей. Але часто цей продукт демонізують, нарікаючи на його шкоду, особливо коли йдеться про збільшення ваги.
Якщо ви думаєте, як не набирати вагу та їсти при цьому хліб, обирайте продукт, зроблений на заквасці.
Як правило, закваску ферментують природним шляхом на основі води та борошна. «Процес бродіння в хлібі на заквасці розщеплює складні вуглеводи на простіші цукри, що призводить до уповільнення травлення та більш поступового вивільнення глюкози в кров».
Читайте також: Як зберігати хліб, щоб він не черствів
- Редиска без розтріскування: правила доглядуРедиска — один із ранніх овочів, який з’являється на столах українців навесні. Але, городники часто стикаються з проблемою розтріскування редиски, що значно знижує якість урожаю та його товарний вигляд. Правильний догляд допоможе уникнути цього неприємного явища та отримати соковиті, цілісні…