Кабачки не лише смачні – вони лікувальні і корисні, тому лікарі-дієтологи і натуропати рекомендують не пропустити пору їх достигання, обов’язково використати для лікування, оздоровлення, профілактики багатьох захворювань.
Як і гарбуз, кабачки належать до дієтичних продуктів, позаяк мало подразнюють шлунково-кишковий тракт. Кабачки часто входять до раціону людей, які мають надвагу, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, терплять на закрепи. Кабачки – чудовий сечогінний засіб при явних і прихованих набряках. Для цього використовують не лише м’якуш, а й насіння та квіти, які самі опали.
- Ліцензію на проведення трансплантації отримала Рівненська центральна міська лікарня.
- Алкотестер не витримав: поліцейські затримали нетверезого мопедиста, при перевірці якого зашкалив Drager
Насіння не смажити, а сушити в гарячій духовці, вживати систематично по 7-9 штук щодня. Цей овоч добре збуджує перистальтику кишківника, має чудову жовчогінну дію і звільняє жовчний міхур. Виводить надлишок холестерину. недарма в народі кабачки називають продуктом тих, кому за 30. Лікар-натуропат Світлана Ільїна у своїй книзі «Дванадцять місяців здоров’я» вказує: якщо впродовж року ви хворіли і лікувалися антибіотиками, то обов’язково використайте кабачковий сезон для виведення залишків антибіотиків з організму, очищення від їхнього впливу.
Постійно бути в курсі новин Вам допоможе наш Telegram