fbpx
У Міноборони РФ визнали, що самі бомбили Бєлгород

У Міноборони РФ визнали, що самі бомбили Бєлгород

Діліться інформацією з друзями:

Мешканці російського Бєлгорода у четвер увечері, 20 квітня, чули гучний звук вибуху. Пізніше на вулиці одного з районів городяни зафіксували велику вирву.

“Велика воронка утворилася на перехресті Ватутіна-Губкіна після вибуху”, – йдеться у повідомленні в одному з телеграм каналів. Вирва утворилася на проїжджій частині.

У російському оборонному відомстві заявили про “нештатне сходження авіаційного боєприпасу” над містом.

Росія признала, що удар літака після Бєлгорода: «20 квітня при виконанні польоту літака Су-34 ВКС стався нештатний сход ходового боєприпасу» 

“Ввечері 20 квітня при виконанні польоту літака Су-34 ВКС над містом Бєлгород відбувся позаштатний сход авіаційного боєприпасу. В результаті є пошкодження житлових будівель, жертв немає. Проводиться розслідування”, – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вчорашньої НП на проспекті Ватутіна постраждали троє людей, повідомив губернатор.

Троє постраждало, одна людина відмовилася від госпіталізації, одному жителю поставили діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс мозку, життю нічого не загрожує, вся необхідна допомога надається. І одній літній жінці стало погано, дуже піднявся тиск. Вона була госпіталізована, зараз перебуває під наглядом лікарів. Слава Богу, що немає загиблих. – зазначив губернатор.

За його словами вчора ввечері було ухвалено рішення перестрахуватися і повністю п’ятиповерховий будинок було розселено.

Читайте також: Через слова, що “українці – це теж росіяни” йде у відставку дипломат з Нідерландів