У нелегкі часи підприємство «Кузнецовський хлібозавод» не лише не зупинило роботу, а й наростило потужності. Сьогодні на виробництві побував голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.
Об’єм виробництва виріс на 27%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Нині підприємство виготовляє хлібобулочні вироби під ТМ «Скиба».

На сьогодні колектив складається з 230 осіб, 129 з яких привозять із сусідніх сіл. Залучають до роботи і переселенців.

Співпрацює хлібозавод з місцевими виробниками. Наприклад, купують борошно на підприємстві «Рівнеборошно».

журналістка, яка працює з місцевими темами, серед яких освіта, медицина, культура та міські події. Має досвід редакційної роботи, зокрема виконувала обов’язки заступниці редактора. Лауреатка обласного журналістського конкурсу Рівненської обласної організації НСЖУ у номінації «Кращий журналіст року» (2011).
