300 сухих наборів червоного борщу для Збройних Сил України виготовили працівниці Бугринської сільської ради.
Протягом трьох місяців перероблено близько 1 тони овочів та м’яса.
![Працівниці Бугринської сільської ради з борщем.](https://i0.wp.com/7dniv.rv.ua/wp-content/uploads/2024/03/hotuvaly_borshch_dlia_ZSU_02.webp?resize=900%2C675&ssl=1)
Спочатку облаштували приміщення, принесли домашні сушки та склали графік. Деякі овочі та м’ясо потрібно було відварити. Щодня працювало сім сушок. Овочі та м’ясо надали ТОВ “Калина – Бугрин” та ТОВ “Країна смаку”.
![Сушарки для овочів.](https://i0.wp.com/7dniv.rv.ua/wp-content/uploads/2024/03/hotuvaly_borshch_dlia_ZSU_03.webp?resize=900%2C666&ssl=1)
Після сушіння дівчата всі разом фасували по пакетах, додавали спеції, томатну пасту та передавали нашим Захисникам. Такі набори достатньо проварити 5-7 хв і можна отримати 2,5-3 л наваристого справжнього українського борщу.
Разом до Перемоги!
Джерело: Рівненська РДА, Бугринська сільська рада
Читайте також: У Рівному запроваджують зустрічі для молоді із сучасними Героями