Гастроекспедиція Рівненським Поліссям стартувала і почалася вона зі смажених карасів на хуторі.
Журналіст та телеведучий їде в гастроекспедицію Рівненським Поліссям повідомив у себе на сторінці Костянтин Грубич.
Він разом з Ярославом Грубич приїхав на хуторі Святе до Наталії Козик. Разом з її мамою Ніною Беженар смажать карасів з місцевого ставу. Рибу наловив Наталін чоловік Юрій. Карасів нафарширували білими грибами і залили сметаною.
“Жінки у жалобі — на війні загинув середульший син Наталі Альберт. Днями були роковини. Йому назавжди 22… Але мама каже, що її не зламати і заради памʼяті про сина-героя вона буде робити громадянські вчинки. Зокрема, готувати людям смачні поліські страви ,” написав Костянтин.

За його словами експедиція розрахована на три дні. З організацією допомогла, точніше все організувала Ольга Горкавчук та її громадська організація. Жіноча взаємоДія реалізує на Рівненщині проєкти на підтримку та інтеграцію ВПО в місцевих громадах. Нас об’єднує найкраще — наші традиції, впевнений журналіст.
В ці краї Костянтин приїжджає не вперше. Він був присутній коли варили рекордний борщ на Рівненщині.
Читайте також: Краще їсти фрукти: які недоліки соку
- Як зробити, щоб піч довше тримала тепло: практичні поради для ефективного опаленняНаталія Ягущина 21.12.2025, 20:55 Традиційна цегляна піч може бути ефективним джерелом тепла в будинку, якщо правильно її експлуатувати. Збереження тепла залежить від конструкції печі, якості матеріалів і правильної топки. Сучасні альтернативи (наприклад, печі-каміни з чавунними топками) ефективніші, але класичні печі…

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.

