fbpx

Відомий шеф кухар представив Рівненщину на Ukrainian Gastro Show

Діліться інформацією з друзями:

 Ukrainian Gastro Show 2020 – яскравий захід, який зібрав кулінарних митців, гастро-ентузіастів та всіх шанувальників української кухні у столиці України.

Рівненщину представляв Сергій Солдаткін, відомий рівнянам, як шеф кухар гастро ресторану «Баржа» та співзасновник гастрономічно-історичного блогу  «Я – Історія». Кілька тижнів наш земляк повернувся із кулінарної події Ukrainian Gastro Show 2020   і поділився з газетою “7 днів” враженням.

  • В Рівному на Покрову відбувся півмарафон (ФОТО)
  • Сергію, поділись враженнями від виступу на Ukrainian Gastro Show?
  • Це наймасштабніша кулінарна подія 2020 року. Феєрія натхнення та гордості просто зашалює від того, що я серед творців сучасної української кулінарії.

Мене запросили представити Рівненщину, виступати на сцені з кращими шеф кухарями України перед тисячною аудиторією. Кожен спікер представляв свій регіон і презентував свій особистий внесок у розвиток сучасної української кухні.

  • Чим ти дивував під час виступу?
  • Я приготував страву, яку знає кожен рівнянин, а саме «Помідори по-рівненські» у авторській інтерпретації. Також розповів про створення альманаху «Гощанські традиції», і головне, презентував унікальний для всієї України проєкт «Я – Історія», котрий я створюю з командою справжніх професіоналів. І скажу вам, що наш проєкт був дуже тепло прийнятий аудиторією.
    • Як ти це відчув?
    • Під час демонстраційного відео-ролика аудиторія…ммм… «зависла», відчувалось, що людям цікаво, адже аналогів того, що ми робимо, по суті, не має в Україні, а можливо і в світі. Після виступу було багато питань та пропозицій.
    • І на останок, Сергію, в двох словах – які плани на майбутнє?
    • В першу чергу, звісно, ми готуємо презентацію проєкту «Я – Історія» у Здолбунівському музеї, по-друге, я і команда працюємо над організацією професійного майстер-клас форуму для кухарів та працівників ресторанного бізнесу в Рівному. І звісно, я не полишаю свою професійну діяльність – як шеф кухар займаюсь ресторанним консалтингом. Так що хочете смачно поїсти – звертайтесь. Любителям кухні та історії залишаємо ссилку на канал наших кухарів.

    Youtube: https://youtu.be/S_paVZOT6To

    Презентаційний відеоролик гастро-історичного відеоблога «Я – Історія» на Ukrainian Gastro Show 2020.