Успішний кухар, який навчавя і починав свою кар’єру у Рівному, повернуся в Україну захищати Батьківщину та допомагати Збройним Силам!
Знайомтесь, Назарій Антончук, віце-чемпіон України з кулінарного мистецтва 2018. Він повернувся в Україну 28 лютого 2022 року. До війни успішно працював шеф-кухарем у ресторані Desert Rose (Доха, столиця Катару).
Назарій повернувся із заможного та теплого життя в столиці Об’єднаних Арабських Еміратів, щоб захищати свою батьківщину, бо просто не міг сидіти на місці. Сьогодні Назарій працює на кухні Збройних Сил України.
Рівненські студенти дякують захисникам України
Але це ще не кінець, і паралельно з роботою кухаря він проходить навчання з військової підготовки та використання зброї та збирається вступити до лав Української армії.
Назарій випускник Рівненського фахового коледжу економіки та бізнесу за спеціальністю «Харчові технології», після випуску працював у закладах Києва та Рівного. З найбільш відомих рівнянам це «Челентано» (на Словацького), «Чаплін», «Оптіма» та «Мон Кафе». Він брав участь у встановлені рекорду України з кулінарії 2018 року – «Найбільший торт-медовик» й багатьох фестивалях й кулінарних майстер класах міста, співпрацює з творчим об’єднанням «То-Сьо» та історичним проєктом «Я – Історія».
Руслан Плясуля