fbpx
Під час зйомок.

Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви

Діліться інформацією з друзями:

Зірковий український телеведучий Костянтин Грубич готував разом з господинями Радивилівської ТГ автентичні страви.

Викладач Київського національного університету культури та мистецтв, відомий український телеведучий, тележурналіст, сценарист, автор ТВ-проєктів відвідав Радивилів задля ретрансляції на всеукраїнській ютуб-платформі “Смачна країна” – гастрономічної спадщини Радивилівщини.

На зйомці Радивилівщина була представлена трьома стравами:

  • «Голубці з млинцями»,
  • «Затерта капуста»,
  • “Пісні пироги з начинкою із квасолі та маку”.
Костянтин Грубич знайомиться з пирогами з квасолею й маком.

Окрім них, телеведучий ознайомився з:

  • Волохани
  • Картопля з овочами на бороні
  • Стейки з товстолоба
  • Карасі-чіпси
  • Універсальні пиріжки
  • Паска
  • Триєдине і кошик сирний
  • Квас із березового соку

Рецепти з давнини презентували завідувачки філіалами КЗ «Радивилівський МБК».

Готували не лише страви, а й розповідали про історію краю, сімейні цінності, співали та декламували авторські вірші, обмінюючись щирими позитивними емоціями.

“Три дні пролетіли як мить. Моя особиста гастроекспедиція в Радивилівську та Повчанську тергромади на Рівненщині плідно закінчилася. Повертаюся «переможцем» додому” – резюмував свою поїздку Костянтин Грубич.

А на закінчення додав:

“Головне у поїздці: нові знайомства з кращими людьми землі нашої. І це не пафос, а правда”.

Разом з радивилівчанами.

Цей та інші сюжети можна буде знайти на ютуб-каналі «Костянтин Грубич»

Фото: Костянтин Грубич

Джерела: Радивилівська громада, Костянтин Грубич у Фейсбук

Читайте також: Туристичну «родзинку» Рівненщини повернули у державну власність