Зірковий український телеведучий Костянтин Грубич готував разом з господинями Радивилівської ТГ автентичні страви.
Викладач Київського національного університету культури та мистецтв, відомий український телеведучий, тележурналіст, сценарист, автор ТВ-проєктів відвідав Радивилів задля ретрансляції на всеукраїнській ютуб-платформі “Смачна країна” – гастрономічної спадщини Радивилівщини.
На зйомці Радивилівщина була представлена трьома стравами:
- «Голубці з млинцями»,
- «Затерта капуста»,
- “Пісні пироги з начинкою із квасолі та маку”.

Окрім них, телеведучий ознайомився з:
- Волохани
- Картопля з овочами на бороні
- Стейки з товстолоба
- Карасі-чіпси
- Універсальні пиріжки
- Паска
- Триєдине і кошик сирний
- Квас із березового соку
Рецепти з давнини презентували завідувачки філіалами КЗ «Радивилівський МБК».
Готували не лише страви, а й розповідали про історію краю, сімейні цінності, співали та декламували авторські вірші, обмінюючись щирими позитивними емоціями.





“Три дні пролетіли як мить. Моя особиста гастроекспедиція в Радивилівську та Повчанську тергромади на Рівненщині плідно закінчилася. Повертаюся «переможцем» додому” – резюмував свою поїздку Костянтин Грубич.
А на закінчення додав:
“Головне у поїздці: нові знайомства з кращими людьми землі нашої. І це не пафос, а правда”.

Цей та інші сюжети можна буде знайти на ютуб-каналі «Костянтин Грубич»
Фото: Костянтин Грубич
Джерела: Радивилівська громада, Костянтин Грубич у Фейсбук
Читайте також: Туристичну «родзинку» Рівненщини повернули у державну власність

Редактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини та долучається до створення авторських матеріалів для сайту.
Має значний досвід роботи у медіа. Протягом 1991–2009 років був технічним редактором газети “America” (Філадельфія, США), де відповідав за дизайн і верстку, підготовку графічних матеріалів, фоторепортажів та готового макету видання.
Володіння англійською мовою використовує для перекладу матеріалів, підготовлених у межах грантових проєктів, які редакція публікує на окремому піддомені для іноземних читачів.
