Підприємці у Львові створили бренд міцного алкоголю Spicer. Вони виготовляють настоянки, джини, лікери й авторські алкогольні спайсери.
Spicer – один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для цього високотехнологічний метод холодної дистиляції.
Як повідомляє newfood, метод полягає в зниженні температури кипіння спирту зі звичайних 83-93°C до 26-38°C.
Для цього опускають тиск у перегонній системі на 96 кПа. За таких умов температура кипіння та випаровування зменшується. Тож дистилюють спирт вже при 26-38 °C. Пари спирту конденсують в холодильнику при -7°.

Лікери, спайсери та настоянки виготовляють методом мацерації. Тобто всі напої настоюють від 14 до 30 днів винятково на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах і травах.
“7 років ми експериментували й створили унікальний продукт. Ароматний. Особливий. Це – напій, що зберігає свіжий смак усіх фруктів та трав. Алкоголь, після якого не болить голова і немає похмілля”, – говорять засновники Spicer.
Виробництво міцного алкоголю знаходиться у Львові.
Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви
Редактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини та долучається до створення авторських матеріалів для сайту.
Має значний досвід роботи у медіа. Протягом 1991–2009 років був технічним редактором газети “America” (Філадельфія, США), де відповідав за дизайн і верстку, підготовку графічних матеріалів, фоторепортажів та готового макету видання.
Володіння англійською мовою використовує для перекладу матеріалів, підготовлених у межах грантових проєктів, які редакція публікує на окремому піддомені для іноземних читачів.
