fbpx
Spicer джин.

Українська компанія створила джин, від якого немає похмілля

Діліться інформацією з друзями:

Підприємці у Львові створили бренд міцного алкоголю Spicer. Вони виготовляють настоянки, джини, лікери й авторські алкогольні спайсери.

Spicer – один із перших українських брендів, що створює алкогольні напої на власному спирті, і єдиний, що використовує для цього високотехнологічний метод холодної дистиляції. 

Як повідомляє newfood, метод полягає в зниженні температури кипіння спирту зі звичайних 83-93°C до 26-38°C.

Для цього опускають тиск у перегонній системі на 96 кПа. За таких умов температура кипіння та випаровування зменшується. Тож дистилюють спирт вже при 26-38 °C. Пари спирту конденсують в холодильнику при -7°. 

На виробництві.
Фото: spicer.com.ua

Лікери, спайсери та настоянки виготовляють методом мацерації. Тобто всі напої настоюють від 14 до 30 днів винятково на натуральних інгредієнтах: свіжих фруктах, ягодах, спеціях, насінні, квітах і травах.

“7 років ми експериментували й створили унікальний продукт. Ароматний. Особливий. Це – напій, що зберігає свіжий смак усіх фруктів та трав. Алкоголь, після якого не болить голова і немає похмілля”, – говорять засновники Spicer.

Виробництво міцного алкоголю знаходиться у Львові.

Читайте також: Українського телеведучого вчили готувати автентичні радивилівські страви