fbpx

У США випустили пиво зі смаком “випаленої землі”

Діліться інформацією з друзями:

Пиво приготовлено з листя кульбаби, забруднених димом води і зернових, а також з проса і гречки.

У США пивоварня New Belgium випустила пиво під назвою Torched Earth (Випалена земля). Сам напій каламутний, крохмалистий, пахне димом. Пивовари стверджують, що саме таким буде постапокаліптичний напій, якщо людство не впорається з кліматичною кризою, пише Thrillist.

Пиво варили не з традиційних інгредієнтів (хміль, ячмінь, солод), оскільки після катастрофи їх на планеті не залишиться, вважають творці. При виготовленні напою використовувалися листя кульбаб, вода і зернові, забруднені димом, а також просо і гречка, стійкі до посухи.

“Якщо криза продовжиться, то звична сировина стане набагато дорожча”, – попередили в компанії.