fbpx

У приватного кондитера графік і раніше був вільний

Діліться інформацією з друзями:
Юлія Хажанець.

Майже в усіх нас життя під час карантину змінилося докорінно. Більше маємо часу на сім’ю, турботи про рідних. Водночас є й ті, хто навпаки потерпає від дистанційної роботи, коли саме домашні заважають сконцентрувати увагу, щоб виконати завдання якісно. Та коли сам собі господар, той карантинні обмеження не обтяжують.

У свій час рівнянка Юлія Хажанець, яка успішно займалась видавничою справою, зробила хід конем – хобі змінила на професію. 

Відтак, щодня на своїй сторінці у Фейсбуці вправна господиня радує друзів новими смаколиками, і зовсім не жалкує, що саме так розвернула своє життя.

Юлія Хажанець, кондитер:

– У мене й раніше був вільний графік, адже я працюю сама на себе. Дома займаюсь випічкою і вчу уроки з сином. З’являються нові замовники, та й постійні час від часу щось замовляють. Робота є щодня.

 

Ось такі пасочки Юлія Хажанець залюбки спече і для вас.

Тому карантин практично ніяк не вплинув на мій робочий графік. Хіба що витрачаю більше часу на закупівлю продуктів, бо всюди перед магазинами черги.

 

Також є дефіцит певних інгридієнтів, котрі я використовую для приготування випічки. В місцевому магазині ціни збільшились на масло і це не тішить. Доводиться трошки піднімати і свою ціну на деякі види солодощів.

Продукцію розвожу самостійно своїм авто до під’їзду замовника. Плату за це не беру. Доставку роблю раз на три дні і підлаштовую замовлення, щоб всім все розвезти, скупитись, провідати маму і вирішити інші справи.

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»