fbpx

Резервним живленням планують обладнати світлофори в Рівному

Діліться інформацією з друзями:

У зв’язку із регулярними (плановими та аварійними) відключеннями електроенергії у Рівненській міській територіальній громаді є нагальна потреба встановлення обладнання для забезпечення резервного живлення світлофорних об’єктів.

Про це йдеться в проєкті рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін до Програми розвитку та реформування ЖКГ”

проєкт

Запропонований проєкт рішення спрямований на організацію та виконання встановлення комплекту обладнання, яке буде забезпечувати резервне живлення важливих світлофорних об’єктів та працюватиме в автоматичному режимі.

На «бюджетній» комісії вже розглянули цей проєкт рішення розповів на своїй сторінці у Фейсбук Роман Денисюк.

Передбачена кількість 20-25 перехресть. Орієнтовна загальна вартість  5млн.грн. В результаті світлофори будуть  працювати до 7 годин після знеструмлення та за 4 години відновлювати заряд акумуляторів. – зазначив Денисюк.

В проєкті йдеться про те, що для світлофорного об’єкту пропонується застосування літієво-залізофосфатного акумулятора напругою 24В ємністю С=150 А*годин, що забезпечуватиме резервне живленням до 7 годин. Для швидкого заряду акумулятора необхідно буде 3-4 години при застосуванні застосуванні інвертора, який забезпечує струм заряду до 0,3-0,4С.

Комплект обладнання працює при температурі як мінімум від -30°С до +50°С. Враховуючи наведене, пропонується встановлення відповідно обладнання на світлофорних об’єктах Рівненської міської територіальної громади орієнтовною кількістю 20-25 штук.

Читайте також: Законопроєкт про заборону РПЦ та підлеглих їй структур підтримав комітет Ради