Перейняти досвід американських та європейських колег зможе персонал Рівненського обласного госпіталя ветеранів війни. Його відвідала команда проєкту Rehab4U.
Про це повідомляється на сторінці Рівненського госпіталя ветеранів.
Візит відбувся в межах відбору медичних установ, які розвиватимуть напрям реабілітації людей із травмою спинного мозку за підтримки цієї ініціативи.
Клеванський госпіталь є одним із провідних закладів України, що надають реабілітаційну допомогу пацієнтам із черепно-мозковими та спінальними травмами. У закладі пишаються сучасним обладнанням, а також командою висококваліфікованих спеціалістів, які працюють у мультидисциплінарному форматі для забезпечення якісного відновлення пацієнтів.
«Реабілітація після травми спинного мозку — комплексний, складний та тривалий процес. Для досягнення навіть незначних результатів, потрібне поєднання компетенцій фахівців із реабілітації та профільних лікарів. Кваліфікація кожного з членів команди, в таких випадках, має неабияке значення. Тож саме розвиток людського потенціалу — один із наших основних пріоритетів. Ми прагнемо не лише покращити якість допомоги, а й масштабувати її, щоб забезпечити доступність таких послуг для всіх пацієнтів із відповідними потребами», — зазначив Олексій Яременко, керівник проєкту Rehab4U.
Заклад, розташований у Клевані на Рівненщині, є також базою для навчання та практики лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, фізичних терапевтів і ерготерапевтів. Тут прагнуть створювати всі умови для комфортного лікування та відновлення пацієнтів.
Команда Rehab4U вже відвідала шість медичних закладів у різних регіонах України. Після завершення відбору обраний заклад отримає можливість переймати досвід від провідних фахівців зі Сполучених Штатів Америки та Європи.
Подальша співпраця допоможе підвищити якість послуг та зробити їх доступними для всіх, хто цього потребує.
Читайте також: Рівненський госпіталь відвідав заступник міністра
- Які продукти стають кориснішими після термообробкиБільшість людей вважає, що овочі та фрукти найкорисніші у свіжому вигляді. Але це не завжди так. Деякі продукти, навпаки, стають поживнішими після нагрівання: у них збільшується кількість антиоксидантів, мінерали легше засвоюються, а антипоживні речовини руйнуються. Анастасія ВозгречкоЖурналістка стрічки новин, працює…

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.

