fbpx
За неналежне інформування

Ситуації з електроенергією в Рівному заставили мера ініціювати позапланові перевірки на об’єктах енергетики

Діліться інформацією з друзями:

Ситуація з електроенергією в Рівному та в мікрорайоні «Північний» зокрема хвилює як рівнян, так і очільника міста.

Мер Рівного написав, що ситуація з електроенергією в Рівному непроста. Дотримання справедливості при постачанні електроенергії споживачам, а також заживлення об’єктів критичної інфраструктури цілодобово перебуває в зоні уваги міської влади. Разом з тим необхідність неухильного забезпечення базових потреб населення повинно контролюватися на найвищому державному рівні.

Саме тому Олександр Третяк звернувся до керівництва НЕК Укренерго, СБУ в Рівненській області, з проханням здійснити позапланові перевірки на об’єктах енергетики щодо справедливого розподілу електроенергії між споживачами Рівного та заживлення об’єктів критичної інфраструктури.

Також він вимагає:

  • від Рівнеобленерго та Рівнетеплоенерго – негайно синхронізувати схему відключення електроенергії в будинках з тепловими пунктами та котельнями і не порушувати нормативів відключення.
  • належної комунікації операторів розподілу електроенергії зі споживачами, зокрема донести інформацію про відключення, їх обсяги та актуальність складених графіків. Неприпустимо тримати людей в невіданні, в той час, як я особисто приймаю дзвінки від десятків мешканців міста щодня зі скаргами.
  • максимального дотримання оприлюднених графіків відключень для населення та інформування про аварійні відключення .

Третяк наголосив увагу всіх: населення, тепловиків та енергетиків – наш спільний і єдиний ворог – росія. Саме проти нього потрібно об’єднувати наші зусилля. Бо тільки разом ми вистоїмо у цій війні та переможемо!