Новий рік у потязі з дерунами та пловом. 9 тисяч пасажирів зустрінуть 2025 рік у поїздах Укрзалізниці. Пасажирам дальніх потягів запропонують оновлене меню.
У новорічну ніч роботу інфраструктури та курсування 108 рейсів забезпечуватимуть тисячі працівників залізниці. Вони чергуватимуть на переїздах, оглядатимуть вагони, керуватимуть рухом, вестимуть локомотиви та дбатимуть про ваш спокій і комфорт у поїздах і на вокзалах.
Про це повідомляє Укрзалізниця.
Напередодні, 30 грудня було запущено в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці!
Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.
Тестування якісного харчування відбудеться на деяких найдовших рейсах:
- 🚆 №351/352 Київ — Кишинів
- 🚆 №95/96 Київ — Рахів
- 🚆 №29/30 Київ — Ужгород
- 🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород
Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.
Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують
- ▫️ карпатські деруни;
- ▫️ омлет із житомирських яєць;
- ▫️ курку з подільською картоплею та овочами;
- ▫️ кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.
Вартість страв: від 170 до 190 гривень.
Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком! Після тестування проаналізують фідбек пасажирів та оберуть найкраще меню.
Хай 2025-й стане роком зміцнення України та настання справедливого миру! 🇺🇦
Читайте також:
- Запотівають окуляри? Ось 7 лайфхаків як боротися з цимЗапітнілі окуляри не лише погіршують видимість, але й створюють дискомфорт. Але існують ефективні способи розв’язання цієї проблеми.