fbpx
Новий рік у потязі

Новий рік у потязі

Діліться інформацією з друзями:

Новий рік у потязі з дерунами та пловом. 9 тисяч пасажирів зустрінуть 2025 рік у поїздах Укрзалізниці. Пасажирам дальніх потягів запропонують оновлене меню.

У новорічну ніч роботу інфраструктури та курсування 108 рейсів забезпечуватимуть тисячі працівників залізниці. Вони чергуватимуть на переїздах, оглядатимуть вагони, керуватимуть рухом, вестимуть локомотиви та дбатимуть про ваш спокій і комфорт у поїздах і на вокзалах.

Про це повідомляє Укрзалізниця.

Напередодні, 30 грудня було запущено в тестовому режимі повноцінні обіди на обраних поїздах Укрзалізниці!

 Меню гарячих страв у поїздах далекого сполучення було одним із найочікуваніших оновлень в сервісі Укрзалізниці.

Тестування якісного харчування відбудеться на деяких найдовших рейсах:

  •  🚆 №351/352 Київ — Кишинів
  • 🚆 №95/96 Київ — Рахів
  • 🚆 №29/30 Київ — Ужгород
  • 🚆 №4/3 Запоріжжя — Ужгород

 Меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко.

Страви приготовлені та заморожені інноваційним способом, який забезпечує свіжість продуктів і дозволяє зберегти смак після розігрівання.

 Провідники зазначених поїздів із радістю запропонують

  • ▫️ карпатські деруни;
  • ▫️ омлет із житомирських яєць;
  • ▫️ курку з подільською картоплею та овочами;
  • ▫️ кримськотатарський плов з яловичиною — абсолютний фаворит наших пасажирів.

Вартість страв: від 170 до 190 гривень.

Спробуйте нове меню, залишайте відгуки у застосунку Укрзалізниці та подорожуйте зі смаком! Після тестування проаналізують фідбек пасажирів та оберуть найкраще меню.

Хай 2025-й стане роком зміцнення України та настання справедливого миру! 🇺🇦

  Читайте також: