fbpx

На Здолбунівщині безробітним пропонують курси піцайоло та суші-кухаря

Діліться інформацією з друзями:

Навчальний заклад для безробітних – Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, крім професійного навчання, активно пропонує цільові курси.

Розвиток освітянами таких напрямів ґрунтується, перш за все, на короткостроковій перспективі та вимогах і потребах роботодавців. Так, на базі Здолбунівської районної філії Рівненського обласного центру відбулася онлайн-зустріч з місцевими безробітними, на якій, окрім презентації освітніх послуг Центру, старший майстер РЦПТО Олена Хоміна, ознайомила присутніх із сучасними напрямами навчання «Технологія приготування піци» та «Технологія приготування суші»

Обидва напрями споріднені із професією «Кухар», отож, якщо людина має відповідні навички, досвід або свідоцтво про професійне навчання на кухаря, їй буде значно простіше пройти дані курси.

Як зауважив директор Здолбунівської РФ Сергій Бабич, відбувається постійний моніторинг зацікавленості шукачів роботи тими чи іншими професіями. «Невеличкі кафе і піцерії періодично запрошують на роботу працівників, тому вивчаємо ситуацію і пропонуємо співпрацю як роботодавцям, так і безробітним».

Зі слів рівненського підприємця, часто саме кухарі стають піцейола або сушистами, тому короткотермінові курси – оптимальний варіант підвищення кваліфікації робітника.

Пропоновані на семінарі курси – тижневі, і вони влаштують як роботодавця, так і шукача роботи.

Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті cpto.rv.ua