Керівник Рівненської ОВА Віталій Коваль відвідав підприємство «Юрмія» на Радивилівщині. Тут займаються переробкою м‘яса: від забою до готових напівфабрикатів. Лише за цей рік – це 4650 тонн м’яса та м’ясопродуктів. Незважаючи на військовий час, виробництво продукції збільшилось в порівнянні з 2021 роком на 105%. На підприємстві працюють 145 людей. Це не просто робочі місця – це стабільність і точка росту для інших галузей. Наприклад, купівля корів, баранів в рівненських аграріїв, овочів – в місцевих жителів. 90% всього м’яса, яке офіційно забивається в області, перероблюється на «Юрмія».Підприємство працює повністю легально, сплачує податки. За сім місяців – близько 15 млн грн надійшло у бюджети різних рівнів.
“Приємно вражений позитивом колективу. Кожен з них заряджений підтримувати ЗСУ на своєму економічному фронті. Такі підприємства – гарний приклад для наслідування. Адже їхня прозора діяльність – не лише допомога для військових, а й розвиток для громади.”, поділився Віталій Коваль.

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
