Медики рекомендують при підвищеному цукрі в крові вживати страви з різними травами і спеціями, які сприяють зниженню глюкози.
Про це пише Високий замок з посиланням на Новини Ю.
До таких продуктів належить куркума, адже в ній міститься куркумін, який має протиракові властивості і допомагає підвищити чутливість до інсуліну.
Також рекомендується для зниження цукру в крові вживати пажитник – він сприяє зниженню непотрібного організму холестерину.
За таким самим принципом працює і розмарин, повідомляє американська діабетична асоціація.
Люди, які страждають на цукровий діабет, найчастіше скаржаться на симптоми ГЕРХ.
Їм лікарі радять їсти імбир і знижувати цукор за допомогою кориці.

Редактор сайту «Сім днів» і журналіст стрічки новин. Працює з оперативною інформацією, готує новини та долучається до створення авторських матеріалів для сайту.
Має значний досвід роботи у медіа. Протягом 1991–2009 років був технічним редактором газети “America” (Філадельфія, США), де відповідав за дизайн і верстку, підготовку графічних матеріалів, фоторепортажів та готового макету видання.
Володіння англійською мовою використовує для перекладу матеріалів, підготовлених у межах грантових проєктів, які редакція публікує на окремому піддомені для іноземних читачів.
