fbpx

У Рівному кухарі можуть підвищити кваліфікацію без відриву від виробництва

Діліться інформацією з друзями:

Оцінювання результатів неформального навчання (здобуття знань і навичок поза межами закладу освіти) кухарів із різних регіонів Рівненський центр ПТО ДСЗ проводить із 2016 року. 

Як зауважила старша майстриня Олена Хоміна, у когорті талановитих та відданих професії людей нечасто траплялися кухарі із 4 розрядом. Цьогоріч вперше за свідоцтвом  державного зразка кухаря 5 розряду до закладу освіти звернулася мешканка Рівненського району Олена Ховайло.

Пані Олена наразі працює шеф-кухарем у Санаторії «Червона калина». Приготуванням страв захоплюється ще з юнацьких років. Має досвід роботи кухарем у шкільній їдальні та відомому рівненському санаторії. Раніше, навчаючись в училищі, жінка здобула професію «Кухар-кондитер», тому, окрім кухарства полюбляє готувати і солодкі вироби. Якісна робота та творчий підхід майстрині до вподоби замовникам, а за її короваями та тортами – черга.

Про заклад освіти і можливість офіційного підтвердження кваліфікації кухарка дізналася від колег, згодом переглянула офіційну інформацію і вже остаточно вирішила: спробую!

«Я задоволена результатом. Дуже сподобалися умови 2-денної роботи. Отримавши вищий професійний розряд, я не планую зупинятися! Згодом знову звертатимусь у службу зайнятості, адже хочу підтвердити найвищий 6 розряд. Це дозволить претендувати на кращу заробітну плату!», – поділилася Олена Ховайло.

Кваліфікаційна комісія високо оцінила вироби кухарки та підтримала прагнення робітниці вдосконалювати майстерність.

РПТО ДСЗ