fbpx
Хто з виробників Рівненщини приєднався до програми “Національний кешбек”

Національний кешбек оформлюватимуть через Дію

Діліться інформацією з друзями:

Отримувати до 3 тисяч гривень компенсації зможуть українці. Оформлювати Національний кешбек можна буде через Дію. Таке рішення прийняв уряд.

Про це повідомляє Михайло Федоров

Мінекономіки за ініціативою Президента працює над програмою Нацкешбеку. Так українці зможуть щомісячно отримувати до 3 тисяч гривень компенсації за купівлю товарів українського виробництва. До програми громадяни зможуть під’єднатися через Дію. Також у застосунку в кілька кліків можна буде перевірити суму нарахованого й виплаченого кешбеку, а потім витратити його на певні послуги.

Національний кешбек оформлюватимуть через Дію - фото 1

За ці гроші можна буде оплатити комуналку, задонатити на армію, придбати військові облігації. Також їх можна витратити на транспорт, мобільний звʼязок, спорт, кіно й оплатити медичні послуги.

Українські виробники та продавці зможуть подати через портал Дія заявку на участь у програмі та зареєструвати перелік товарів. Повноцінно послуга запрацює у вересні.

З погляду реалізації це досить складна комплексна послуга, за якою стоїть купа взаємодій між реєстрами. Однак для українців у користуванні все буде як завжди — у кілька кліків. Це буде так само просто, як податися на «ковідну тисячу» чи виплату для ВПО. Без зайвих візитів у держустанови та банки.

Підтримуємо українське й одне одного.

Читайте також: Субсидія на оплату житлово- комунальних послуг для ВПО на Рівненщині