fbpx
До 400 тис. грн на розробки оборонного характеру може отримати бізнес Рівненщини

До 400 тис. грн на розробки оборонного характеру може отримати бізнес Рівненщини

Діліться інформацією з друзями:

Начальник Рівненської ОВА Олександр Коваль оголосив про старт програми із часткової компенсації на придбання обладнання. Перевага надаватиметься бізнесу, який виготовляє товари оборонного призначення або ж надає послуги у цій сфері.

«Максимальний обсяг підтримки може становити 400 тис. гривень – у залежності від створення нових робочих місць. При цьому частка власних витрат отримувача має становити не менше 15%. Загалом ОВА визначила 3 основні напрями підтримки бізнесу: часткова компенсація за обладнання, відшкодування відсотків за кредитами, компенсація за сертифікацію на оборонні розробки», – розповів Олександр Коваль.

Дана обласна програма є частиною економічної платформи «Зроблено в Україні» та спрямована на підтримку українського виробника.

Впровадження регіональних механізмів підтримки побудовані таким чином, щоб не допустити дублювання з державними програмами.

Заступник голови ОДА Олександр Кохан додав, що цей напрям підтримки працюватиме у поєднанні з нещодавно модернізованою державною програмою «єРобота. Новий рівень», яка, серед іншого, передбачає гранти для виробників дронів.

Детальніше з Порядком використання коштів можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Рівненської обласної державної адміністрації за посиланням: https://bit.ly/45y4ggA.

Довідкову інформацію можна отримати в Департаменті економічного розвитку і торгівлі: (0362) 695-215, 695-293 або електронною поштою: viddilmpekon@gmail.com».

Джерело: Рівненська ОДА

Читайте також: У депутата Рівнеради і добровольця ЗСУ Курсика народилася третя дитина