fbpx

Держпродспоживслужба Рівненщини тимчасово припиняє виробництво харчових продуктів

Діліться інформацією з друзями:

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області роз’яснили як має виконуватися Рішення головного держаного інспектора Рівненської області про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів.

Нагадаємо, що Рішення головного держаного інспектора Рівненської області про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів № 8 з’явилося вчора, 20 березня. 

Ним було тимчасово призупинено обіг, що стосується готових страв власного приготування (салати з майонезами, соусами, олією, печена, смажена риба, картопля смажена, варена, кури гриль, м’ясо птиці, яловиче, свинне, смажене та печене, напівфабрикати з терміном реалізації до 24 годин, тощо), та заборону приготування вуличної їжі.

Відтак, хлібобулочні вироби, тістечка та інші харчові повинні реалізовуватися в промисловому пакуванні, або після фасування у виробничих приміщеннях закладів роздрібної торгівлі.



У пункті другому цього рішення вказано, що відповідальність наступає в разі виявлення приготування, пропонування до реалізації або реалізація вищезазначених готових страв, або швидкопсувних напівфабрикатів.

 

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»