Благодійний гастровечір відбудеться 21 липня у Рівному. У ресторані “БарМаки” гостей частуватимуть особливими стравами.
Страви, якими частуватимуть гостей на благодійному гастровечері, презентують кухню Криму, Херсонщини, Запоріжжя, Донеччини та Луганщини. Про кулінарну спадщину розповість Костянтин Грубич — відомий журналіст, телеведучий і автор книги “Смачна Країна”.

У програмі вечора:
- – живе спілкування з зірками телебачення і музичної сцени, дослідниками та істориками;
- – страви з 5 окупованих регіонів України;
- – виступ неймовірної Енджі Крейди;
- – експозиція з історією війни;
- – благодійний аукціон;
- – розповіді спікерів і гостей про подорожі Україною до згаданих місць;
- – і легендарна “Укротека” від Міцика Gonibezа.
Мета заходу – зібрати кошти для рівненських воїнів ЗСУ, а саме 141 Окремої стрілецької бригади на Mavik 3T. Організаційний збір заходу – 2000 грн.
Збір офіційний і проводиться за сприяння БФ “Скарбниця Надії”.
Читайте також: Україна сформувала коаліцію для підготовки пілотів на F-16

контент-менеджерка та журналістка редакції «Сім днів». Працює з соціальними темами, історіями громад, матеріалами про дітей і молодь, а також готує публікації для проєкту «Вулиці Героїв».
Від 2016 року працює контент-менеджеркою соціальних мереж редакції. Має досвід роботи рекламним менеджером у газетах «Вісті Рівненщини» та «Панорама». Долучається до підготовки новин, авторських матеріалів і контенту для онлайн-платформ.
