fbpx

Найкращий день для створення сім’ї

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 13 червня  небо, ясне в Рівному вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ із грозою.

Температура повітря вночі +19… +23°С, удень +22…+28°С.

Вітер від північного до північно-східного, 3 – 6 м/с

Гроза, град, діаметром 6-19 мм. Короткочасне шквалисте посилення вітру до 15-24 м/с

За останні 130 років 13 червня:

МАКС: 30.7° (1972)
МІН: 2.0° (1984)

Сьогодні: Сонце зійде о 04.46, зайде о 21.10.21-й день місячного календаря (Місяць у Рибах, ост. чверть, зах. 12.42, сх. 1.44).

Є привід: День визволення Маріуполя від російських окупантів. День міста Севастополя. Міжнародний день поширення інформації про альбінізм. День народження королеви Великобританії.

Мудрі кажуть: «Не бійся, що не вийде. Бійся, що не спробуєш». Макс Фрай

Астролог радить: Енергетика дня робить людину активною, впевненою в собі, рішучою. Сьогодні можна успішно завершувати розпочаті раніше справи, закінчити те, до чого довго не доходили руки. Вдалий час для побачень. Натомість самотність протипоказана. Сприятливий період для створення сім’ї.

День для здоров’я: Можуть загостритися старі хвороби, але й може розпочатися процес одужання. Сьогодні вразлива печінка, тому відмовтеся від алкоголю і жирної їжі. Хороший час для очищення крові, загартування, прогулянок на свіжому повітрі.

Усміхніться: Скажіть, шановний, а який камінь вас оберігає? – Який схопив, такий і оберігає.

Народний прогноз погоди

13 червня вшановується пам’ять мученика Єрмія. У народі Єрмія називали Розпрягальником. Це було обрядове народне свято. Вважалось, що в цей день слід закінчувати посів. Наші пращури прислуховувались до зозулі, якщо вона в цей день кує – хороша погода буде. Також звертали увагу на росу – чим більше її ввечері, тим завтра жаркіше буде.

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»