fbpx
Як кар’єра вплинула на рішення спортивної сім’ї Романчуків про дітей

Як кар’єра вплинула на рішення спортивної сім’ї Романчуків про дітей

Діліться інформацією з друзями:

Відмовитися від дітей через спортивну кар’єру — таке рішення озвучила Марина Бех-Романчук. Вона легкоатлетка, а її чоловік уродженець Рівного Михайло Романчук — плавець.

 У Рівному спортивну сім’ю Романчуків знають та шанують. Адже Михайло навчався і починав свої тренування у рівненській спортивній школі. Чому Марина з чоловіком вирішили відмовитися від дітей через спортивну кар’єру вона відверто розповіла  журналістам.

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук, що спеціалізується на стрибках у довжину, з 2018 року перебуває у шлюбі з Михайлом Романчуком, українським плавцем і олімпійським чемпіоном.

У інтерв’ю Марина зізналася, що вони з чоловіком вирішили відкласти плани на народження дитини. За її словами, вони сконцентровані на спортивній кар’єрі, і поки не можуть взяти паузу.

“Після Олімпійських ігор у Токіо наступного року в нас був чемпіонат світу. Після чемпіонату світу наступного року ще один чемпіонат світу і знову Олімпійські ігри. Коли після Олімпійських ігор наступного року зазвичай у нас чемпіонат Європи, це може бути менш інтенсивна підготовка. Дуже багато атлетів взагалі пропускають цей рік. Дуже багато атлеток безпосередньо беруть перерву. Вони вагітніють, що, в принципі, ми і планували зробити. Але Covid вніс корективи. Чотири роки не було до наступної Олімпіади – залишилося всього три”, – розповіла Бех-Романчук.

Марина додала, що тоді вони з чоловіком вирішили не заводити дітей. Адже в неї було б мало часу на відновлення. Відмовитися від дітей через спортивну кар’єру — саме таке рішення вони прийняли з чоловіком на той момент.

На відкриті Олімпіади 2024 Михайло Романчук ніс прапор України разом з Еліною Світоліною.

  • Рівнянки поступилися «Реалу» з мінімальним відривом
    В повторному матчі чемпіонату України з гандболу наші землячки поступилися миколаївському «Реалу» – 30:31. Після поразки у пятницю, миколаївки в сьогоднішній грі одразу захопили ініціативу в свої руки. І вже до перерви перевага «Реалу» стала відчутною – 18:12. Здавалося, рівнянки…

Читайте також: Рівнянин Михайло Романчук і Еліна Світоліна стануть прапороносцями на Олімпіаді-2024