fbpx
Ветеран тренується.

Ветеранів Рівненщини закликають активніше долучатися до тренувань за програмою “TrenVet”

Діліться інформацією з друзями:

До загальноукраїнської ініціативи зі спортивної реабілітації військових долучилися вже 30 фітнес-тренерів з Рівненщини.

Про це повідомив один з амбасадорів проєкту рівненський стронгмен Ігор Головко.

В той самий час, самі військовослужбовці поки не надто активно доєднуються до цього проєкту. І одна з причин – низька поінформованість. На думку Ігоря Головка, сьогодні потрібно більше розповідати про таку можливість для наших бійців.

Безплатний спортивна реабілітація для військовослужбовців доступна в різних клубах Рівненської області. Дізнатися, який найближчий до вас, можна через мобільний фітнес-додаток “TrenVet”. Тут зібрані дані, як про місце, де проводять такі тренування, так і про самих тренерів, які готові займатися з військовими. Навіть можна організувати дистанційні заняття.

На вибір – 19 видів спорту.

“Запрошую ветеранів долучатись до спортивної реабілітації. Це дуже корисно, адже соціалізація через спортивні тренування гарно впливає як на фізичний, так і на психологічний стан”, – наголосив Ігор Головко.

Тобто, перше, що необхідно зробити, завантажити додаток “TrenVet”. Це можна зробити на платформах AppStore та Google Play. Потім обрати регіон, визначитися з видом спорту, обрати тренера та – розпочати заняття.

Читайте також: Хто вони – рівненські волонтери, на яких тримається армія?