fbpx

“Верес” не зумів перемогти ЛНЗ на власному полі

Діліться інформацією з друзями:

«Верес» не зумів вдома переграти новачка Української прем’єр-ліги – черкаський ЛНЗ. Рівняни понад сорок хвилин грали у чисельній більшості після вилучення Максима Лопирьонка, однак на жоден результативний удар не спромоглися.

На старті гри прекрасний шанс не реалізував Євген Шевченко. Після його удару та рикошету від захисника ЛНЗ м’яч опустився за поперечиною воріт. А після цього ігрову ініціативу поступово перехопили гості, однак якихось гострих моментів біля воріт «Вереса» вони не створили. Гра точилася переважно в середині поля, і воротарі  – Євген Паст і Герман Пеньков залишалися без роботи.

Другий тайм розпочався з вилучення. Максим Лопирьонок грубо атакував ззаду Миколу Гайдучика. Спочатку арбітр матчу Ярослав Козик обмежився призначенням штрафного, втім, після перегляду VAR, показав червону картку футболісту ЛНЗ.

Отримавши чисельну більшість, «Верес» активізувався і все частіше почав загрожувати чужим воротам. Після удару головою від Семена Вовченка м’яч влучив у стійку воріт ЛНЗ, але відскочив у поле.

Але забити рівняни не змогли. Нічия – 0:0, після якої у «Вереса» всього шість очок. І наступний суперник – «Дніпро-1», з яким матч відбудеться 7 жовтня.

Читайте також: У Вараші на Рівненщині батьки загиблого воїна облаштували спортивний майданчик