fbpx
Олег Левенець отримує нагороди.

Вчитель фізкультури з рівненського ліцею отримав дві нагороди

Діліться інформацією з друзями:

Олег Левенець, учитель фізичної культури з Рівненського ліцею “Колегіум”, – амбасадор багатьох всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих проєктів та спортивних змагань.

Педагог має чимало нагород і визнань за професійність у підготовці учнів до участі у спортивних заходах, а також за популяризацію Олімпійського руху на теренах України.

Проте найбільшою нагородою він вважає перемоги своїх вихованців. Пан Олег навчає їх бути наполегливими, вести чесну боротьбу, відчувати командний дух і не втрачати віру в перемогу.

14 лютого 2024 року Олег Левенець отримав ще дві заслужені нагороди. Перша – Кубок та диплом за III місце команди Рівненського ліцею “Колегіум” у V Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході серед учнів «Cool Games»! Це змагання, які об’єднують учнів з усієї України. Крім виконання вправ на швидкість, витримку та координацію, команда презентувала Рівненський край через чудовий перфоманс.

Друга нагорода – Почесна грамота та Кубок Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за III місце у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в закладах загальної середньої освіти (III місце).

Нагороди Олегу Левенцю вручили Олександр Алексійчук, начальник Рівненського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, та Андрій Мазур, начальник Управління освіти виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Джерело: Рівненська міська рада

Читайте також: Медики вирушать у віддалені громади Рівненщини