fbpx

В Києві у першій грі “на вибування” рівнянки не змогли перемогти динамівок

Діліться інформацією з друзями:

У жіночій суперлізі розпочалися матчі серії на вибування – плей-офф. Рівненські баскетболістки у столиці протистояли місцевим «динамівкам».

Варто зазначити, що «Динамо-НПУ» в останні дні лютого посилилися ще двома легіонерами, а в тренерський штаб команди увійшов один з найдосвідченіших українських фахівців – Євген Мурзін.

І гра столичних баскетболісток одразу змінилася. Проте наші землячки зіграли на рівних з суперницями і лише в ендшпілі матчу поступилися.

Щоправда, у першій половині зустрічі більш вдало діяли господарки, які виграли перші дві чверті – 17:12 і 20:14.

Проте після відпочинку на майданчику ініціативою заволоділи вже рівнянки, в складі яких виділялися досвідчені Людмила Спиридонова та Вікторія Шматова. Заграла у свою гру і Тетяна Гаврильчик. Тому на заключну чверть команди пішли з незначною перевагою господарок у «плюс 3» – 53:50. Здавалося, до перемоги вже недалеко.

Та зробити ще один ривок Шматовій і компанії не вдалося. Киянки влаштували активний захист, а ось атаки наших з-за зони виявилися невдалими. Тому «Динамо» змогло не лише відстояти перевагу, а й збільшило її – 71:61.

У складі БК «Рівне-ОШВСМ» знову найрезультативнішою стала Вікторія Шматова – 25 очок, у Людмили Спиридонової – 12 і 9 підбирань, Тетяни Гаврильчик – 11 і 10 підбирань, Анастасії Кучерьонок – 9.

Наступний чвертьфінальний поєдинок команди проведуть в Рівному 25 березня, початок о 19:00.

Нагадаємо, серія триває до двох перемог.

Микола Пікула