fbpx
Учасників Паралімпіади 2024 у Парижі відзначили у Рівному

Учасників Паралімпіади 2024 у Парижі відзначили у Рівному

Діліться інформацією з друзями:

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян зустрівся з представниками Рівненської міської громади на XVII літніх Паралімпійських іграх, які відбулися у Парижі.

Рівненську громаду на цих змаганнях представляло десять спортсменів. Це Микола Синюк (пара каное), Андрій Сікальський та Юрій Ковальчук (волейбол сидячи), Роман Новак (пара легка атлетика, метання списа) та спортсмени з порушеннями зору-дзюдоїсти Наталія Ніколайчик, Юлія Іваницька, Анжела Гаврисюк, Анастасія Гарник, Давид Хорава, Олександр Назаренко.

“Наші паралімпійці – це гордість громади! Попри усі труднощі вони доводять головне: якщо є бажання та прагнення, немає нічого неможливого! І яскраве підтвердження цього здобуті медалі – три золота та три бронзи, які додали до загальнокомандної скарбнички наші земляки. Їх успіхи надихають та спонукають до нових звершень не лише на спортивній ниві! А ми робимо усе можливе для їх повноцінної та якісної підготовки в рідному місті!” – наголосив Віктор Шакирзян.

Також під час зустрічі Віктор Шакирзян обговорив перспективи розвитку паралімпійських видів спорту у нашій громаді та підготовку майбутніх поколінь спортсменів із тренерами Михайлом Романкевичем, Іваном Іваницьким, Ігорем Кобилянським, Леонідом Камлочуком, Олегом Зуєвим, Вадимом Полюховичем та Олександром Шевчуком. Наставників паралімпійців запевнили у всебічній підтримці керівництва громади наших спортсменів на різних етапах підготовки.

Джерело: Рівненська міська рада

Читайте також: Рівненське обласна дитяча лікарня придбала надсучасну ендоскопічну систему