fbpx
Рівненський “Верес” прийматиме вдома полтавчан

Рівненський “Верес” прийматиме вдома полтавчан

Діліться інформацією з друзями:

Суперники зіграли 13 поєдинків загалом за період Незалежності України. Полтавський клуб “Ворскла” приїде на матч у Рівне 27 жовтня.

У неділю, 27-го жовтня, рівненський «Верес» зустрінеться з полтавською «Ворсклою» у матчі одинадцятого туру чемпіонату VBET Української Прем’єр-ліги. Цей поєдинок відбудеться на стадіоні «Авангард» у Рівному і розпочнеться о 15.30. Квитки  можна придбати онлайн на клубному сайті, порталі ticketsbox та в наметі перед ареною.

Про це повідомляється у клубі “Верес”.

Рівненський «Верес» та полтавська «Ворскла» зустрічалися між собою 46 разів. Більшість цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок.

За часів Незалежної України рівняни двічі перемагали «Ворсклу»: у матчі УПЛ восени 2017 року – 1:0 (у складі нашої команди відзначився Євген Пасіч), та  у першому колі сезону 2022/2023 – 2:1, коли три очки рівнянам принесли Валерій Кучеров і Михайло Шестаков.

Весняний матч того чемпіонату на «Авангарді» завершився внічию – 2:2 (Кравець – автогол і  Микола Гайдучик), а також двома нереалізованими пенальті у виконанні Дмитра Кльоца і Семена Вовченка.

У минулому сезоні «Ворскла» двічі перемогла «Верес» з однаковим рахунком – 2:1. У Рівному на гол Станіслава Шарая гості відповіли автоголом Валерія Кучерова і м’ячем Владлена Юрченка. А  в Полтаві після гола Марко Мрвальєвича «Ворсклі» перемогу дублем приніс Сергій Мякушко.

Загалом за період Незалежності суперники зіграли 13 поєдинків. Дві перемоги  у рівнян, сім разів сильнішими були  полтавці. Ще у чотирьох матчах була зафіксована нічия. Різниця м’ячів – 17:10  на користь полтавців.

Читайте також: Костопільський міський голова позбавив повноважень своїх заступників