fbpx

Стартував новий сезон проєкту OlympicLab на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Новий сезон проєкт OlympicLab на Рівненщині. Справжнє свято спорту відбулось у  Рівненській гімназії №16. Адже, тут проходив добре відомий багатьом рівнянам Всеукраїнський освітній проєкт OlympicLab за напрямом «Олімпійські та людські цінності».

До нового сезону проєкту OlympicLab на Рівненщині долучився майстер спорту України з пауерліфтингу. Це багаторазовий переможець та призер чемпіонатів України Михайло Марчук. Він охоче розповів про свій спортивний шлях, олімпійські цінності, про те, як спорт дисциплінує та допомагає досягати мети в різних сферах діяльності.

Про це повідомляє пресслужба “Спорту для всіх Рівненщини”.

Теоретична частина зустрічі мала в собі перегляд відеороликів про олімпійські та загальнолюдські цінності, олімпійський диктант та  вікторину на спортивну тематику. За швидку та правильну відповідь кожен інтелектуал отримав на згадку олімпійські сувеніри. Продовжився новий сезон проєкт OlympicLab на Рівненщині спортивними естафетами, де одразу 4 колективи школярів змогли проявити свої різнобічні фізичні здібності, вміння вправлятися з різноманітним спортивним інвентарем та злагоджено працювати в команді. На завершення переможці отримали олімпійські призи.

Нагадаємо, що ініціаторами проведення заходу були: Відділення НОК України в Рівненській області та комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Читайте також: Рівненщина на другому місці за кількістю ухвалених позитивних рішень проєкту “єРобота”

  • Навіщо вовки виють?
    Виття чітко демонструє статус вовка у зграї, як і забезпечує комунікацію між особинами на довгих дистанціях. Вовки живуть сімейними групами – зграями. Кожна зграя займає і контролює велику мисливську ділянку, тому члени зграї мають бути завжди в контакті один з…