fbpx
Благодійні «Паркові перегони» відбудуться на Рівненщині

Благодійні «Паркові перегони» відбудуться на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Спортивний благодійний захід «Паркові перегони» на підтримку Збройних Сил України відбудеться в парку міста-супутника Рівненської АЕС.

6 жовтня об 11:00 в парку міста-супутника Рівненської АЕС відбудеться спортивний благодійний захід «Паркові перегони» на підтримку Збройних Сил України.

Організатор спортивно-сімейної події – Організація молоді Первинної профспілкової організації РАЕС за підтримки адміністрації та профспілки електростанції, ВП ГО «УкрЯТ» в Рівненській області, а також Вараської міської ради.

До участі запрошуються і дорослі, і діти – любителі їзди на велосипеді незалежно від віку. Для різних категорій учасників передбачені траси різної складності ґрунтовими стежками місцевих пагорбів парку. Для категорій «Малюки» та «Діти» заїзди будуть організовані біля стартової галявини.

Оскільки захід благодійний, внесок для дорослих становить від 500 грн, для дітей та підлітків від 200 грн. Наявність шолома – обов’язкова. Реєстрація на захід за посиланням.

Кожен учасник отримає іміджеву медаль за участь в змаганнях, а переможці – дипломи у номінаціях. Також можна буде посмакувати смаколиками, теплим чаєм та запашною кавою.

Читайте також: