fbpx
Боксер Олександр Хижняк взяв олімпійське “золото”

Боксер Олександр Хижняк взяв олімпійське “золото”

Діліться інформацією з друзями:

Ще одна золота медаль на Олімпіаді в Парижі – для України! Боксер Олександр Хижняк виборов перше місце.

У фінальному бою український боксер переміг представника Казахстану Нурбека Оралбая.

Хижняк вдруге у кар’єрі пройшов у фінал Олімпійських ігор у вазі до 80 кг. У Токіо український боксер був за крок від здобуття золотої медалі: перед вирішальним третім раундом вів за очками, однак у підсумку поступився суперечливим нокаутом.

До фіналу Олімпіади-2024 Олекспндр пройшов, здобувши три перемоги. В останньому поєдинку український боксер здолав олімпійського чемпіона Арлена Лопеса, переломивши хід поєдинку після програного першого раунду.

Суперник Хижняка Оралбай є чинним чемпіоном світу у вазі до 80 кг. При цьому в єдиному бою між боксерами, що відбувся у лютому 2023 року, перемогу здобув саме українець (роздільним рішенням суддів).

Ще одна золота медаль на Олімпіаді для України. Продовжуємо підтримувати всіх наших спортсменів. Вболіваємо за Україну, вболіваємо за українців!

  • Життя з чистого листка
    Ірина Геворгян – із Горлівки, що на Донеччині. Вторгнення окупантів у 2014 році вигнало її родину з рідного дому, змусило покинути розкручений бізнес. Спочатку сім’я перебралася у Костянтинівку, а з початком повномасштабного вторгнення – у Рівне. Ірина розповідає про себе…

Читайте також: 12 учнів Рівненщини вже перемогли на Всеукраїнських учнівських олімпіадах