fbpx
Рівненські спортсмени вибороли нагороди на Кубку Європи з кікбоксингу

Рівненські спортсмени вибороли нагороди на Кубку Європи з кікбоксингу

Діліться інформацією з друзями:

Вихованці Чемпіона світу з кікбоксингу, відомого тренера та наставника з Рівного Романа Кроля здобули високі нагороди під час виступу на Кубку Європи з кікбоксингу “WAKO – 2022”. Змагання пройшли у місті Карловац (Хорватія) 11-13 лютого.

Бувши активним представником “Рівне Разом”, Роман спільно з очільником команди Віктором Шакирзяном постійно докладають зусиль задля розвитку кікбоксингу у Рівному та популяризації здорового способу життя серед молоді. І результат не змусив на себе довго чекати.

За підсумками проведених поєдинків на Кубок Європи з кікбоксингу WAKO у Хорватії рівняни, котрі увійшли до складу Національної збірної здобули три золоті нагороди та пояс Кубка Європи – в Аліни Мартинюк в «К-1».

Рівненські спортсмени вибороли нагороди на Кубку Європи з кікбоксингу - фото 1

Відзначились в ринзі дебютанти міжнародних змагань Ілля Алексеюк та Микола Ференчук – вихованці Романа Кроля та Івана Хащівського. Вони представляють спортивні осередки Рівного – ДЮСШ 5 та БК «Ліга Чемпіонів FCLC».

Рівненські спортсмени вибороли нагороди на Кубку Європи з кікбоксингу - фото 2

На татамі три поєдинки провів срібний призер змагань Михайло Івтушок (ДЮСШ 5 та «Ліга Чемпіонів FCLC»).

Хочу подякувати Віктору ШАКИРЗЯНУ за підтримку»,- зазначила Аліна Мартинюк.

Громадська організація «Рівне Разом» – одна із тих спільнот, яка особисто для мене впродовж багатьох років показує, що рівняни справді можуть бути РАЗОМ! Тому що сучасний спорт потребує не лише правильного підходу у тренуванні, а й просто елементарно виїжджати на сучасні міжнародні змагання. Це непросто для сучасних атлетів і сучасного спорту України. От Віктор Володимирович нам і допомагає розв’язувати ці питання. Це наша спільна нагорода РАЗОМ із ГО «Рівне Разом»,— розповів тренер Роман КРОЛЬ.

Загалом, участь у змаганнях взяли представники з 39-ти країн. Давайте разом гідно зустрінемо повернення чемпіонів на Батьківщину.