fbpx
Рівненські регбісти отримали подяки від міськради

Рівненські регбісти отримали подяки від міськради

Діліться інформацією з друзями:

Секретар Рівненської міської ради, виконувач обов’язків міського голови Рівного Віктор Шакирзян зустрівся сьогодні із гравцями та тренерами регбійних команд міста.

Цей спорт досить поширений у нашому місті. А місцева команда West Giants регбійного клубу “Рівне” нещодавно виборола третє місце в Суперлізі Чемпіонату України з Регбіліг. Напередодні, рівненська команда категорії U19 теж стала бронзовим призером ЧУ з Регбіліг.

Рівненські регбісти отримали подяки від міськради - фото 1

«Кожна перемога важлива, адже у непростий для країни час нам, як ніколи потрібні позитивні новини. Вдячний нашим спортсменам, які на всіх змаганнях віддають усі сили задля перемоги та прославляння нашого міста! Це вже зробив Михайло Новосад, який у складі Збірної України з Регбіліг U19 виборов бронзові нагороди Чемпіонату Європи, котрий пройшов у місті Белград, Сербія. Рівненські регбісти доводять, що сильні й фізично, й морально, а тому – серед кращих в нашій країні, я в цьому переконаний» – запевнив Віктор Шакирзян.

Віктор Шакирзян вручив спортсменам подяки міської ради та висловив слова вдячності за неймовірну пророблену роботу тренерам колективів – Володимиру Радчику та Юрію Ковалюку. Адже від роботи тренера, уміння налаштувати спортсменів перед кожним виходом на поле, залежить вагома частина успішного виступу всієї команди.

Рівненські регбісти отримали подяки від міськради - фото 2

Джерело: Рівненська міська рада

Читайте також: Боксерка зі Здолбунова стала чемпіонкою у своїй категорії