fbpx
МФК «Кардинал Рівнестандарт» зустрічався з місцевим клубом «CLUST»

Рівненські футзалісти поступилися столичній команді

Діліться інформацією з друзями:

У суботу у столиці МФК «Кардинал Рівнестандарт» зустрічався з місцевим клубом «CLUST». Господарі у випадку перемоги займали друге місце у своїй групі і в першому раунді плей-оф грали знову ж таки з рівнянани. Але мали б перевагу власного майданчика.

Тому «CLUST» зіграв так, неначе у фіналі чемпіонату світу – віддав поєдинку все своє завзяття. І вже на п’ятій хвилині гри рахунок був – 3:0 на користь господарів, на дев’ятій – 4:0, а до перерви рівняни програвали вже 6 «сухих» мячів.

Але після перерви «Кардинал Рівнестандарт» було не впізнати. зіграв достойніше. На 32-ій хвилині рахунок став приємнішим для гостей – 4:6. «Дублі» на рахунку Євгена Ланка та Максима Малиновського Щоправда, майже одразу наш воротар Ілля Бакінський пропустив м’яч після дальнього удару, далі знову ініціативою заволоділи господарі. У підсумку вони і здобули бажану перемогу – 9:4.

Таким чином, відбудеться ще одне протистояння МФК «Кардинал Рівнестандарт» і«CLUST» – вже у плей-оф. Але рівняни ще зіграють пропущений матч з хмельницьким «Соколом», який якихось змін у турнірну таблицю вже не внесе.

У чвертьфінальній серії плей-оф зіграють: «ХІТ» (Київ) – «Сокіл» (Хмельницький); «CLUST» – «Кардинал-Рівнестандарт»; «Ураган» (Івано-Франківськ) – «Рятувальник» (Ромни); «Енергія» (Львів) – МСК «Харків» (Харків)

Серія триватиме до двох перемог однієї з команд. Перші матчі заплановані на 8 квітня. Другі поєдинки мають бути зіграні 22 квітня. За потреби, додаткові ігри мають відбутися 23 квітня.

Читайте також: «Конкурентка» славнозвісному Патрону підростає у кінологічному центрі поліції Рівненщини