fbpx

Рівненські баскетболістки поступилися лідеркам чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

В Івано-Франківську відбувся черговий тур Жіночої ліги, в якому взяли участь і баскетболістки БК «Рівне-ОШВСМ».

І вже в перший день рівнянки зустрічалися з фаворитками чемпіонату, місцевим клубом «Франківськ-ПНУ». Господарки, які зібрали під свої знамена найдосвідченіших гравчинь України, які залишилися на батьківщині, ставлять перед собою чемпіонські амбіції.

Суттєво омолоджена рівненська команда, середній вік гравчинь якої не дотягує і 20-ти років, спробувала дати бій суперницям. Однак не змогла, і господарки впевнено перемогли – 89:41. Найрезультативнішою стала 16-річна Софія Кириченко –  10 очок. В активі Людмили Спиридонової – 7, Лілії Дроботюк, Олени Таргонської та Анастасії Кучерьонок – по 5.

А ось наступний суперник рівнянок –  КІВС зі Львова – не став перешкодою. Наші дівчата лідирували всю гру і закономірно перемогли – 78:48. Знову відмінно діяла на майданчику Софія Кириченко – 20 очок, по вісім – підбирань і перехоплень. Анастасія Кучерьонок набрала 19 пунктів, Ангеліна Григорук – 10.

І наостанок наші землячки зустрічалися з ще одним претендентом на чемпіонство – одеським «Інтерхімом», який зміг  практично зберегти минулорічний склад. Гри видалася цікавою, чотири рази змінювався лідер, але на фініші переможницями виявилися одеситки – 65:58. Для нашої команди вирішальною виявилася друга чверть, в якій вони поступилися вісьмома пунктами – 7:15. В інші відрізки часу рівнянки нічим не поступалися Анастасія Кучерьонок здобула 28 очок, Софія Кириченко –  8, Євгенія Безкоровайна і Ольга Павлюк – по 7.

Наступний матч БК «Рівне-ОШВСМ» зіграє 15 грудня вдома, але на правах «гостя» – він гратиме з іншою рівненською командою – ОСДЮСШОР.

Читайте також: Зміни в процедурі реєстрації транспортних засобів в Україні