fbpx

Рівненські футзалісти виграли втретє поспіль

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Кардинал» упевнено переміг у черговому матчі Екстра-ліги свого суперника – хмельницькй “Сокіл”.

Уже на 16-й секунді гри рахунок «розмочили»  рівняни  – відзначився Вячеслав Кожемяка. А через десяток хвилин він знову вписав своє прізвище у протокол зустрічі. Щоправда, м’яч після нього влетів у рівненські вотора. Прикрий авто гол. Але перед самою перервою після удару Олександра Бондаря господарі знову вийшли вперед.

Після відпочинку ініціативою володіли «кардиналівці» і гол Романа Горпинича став цілком закономірним. Отож, 3:1 –  рівняни приймають вітання.

Зараз в активі МФК «Кардинал-Рівне» – 10 очок і п’ята позиція у турнірній таблиці. Наступної суботи, 17 жовтня, рівняни гостюють у Харкові, де його суперником буде місцевий «Моноліт»

Післяматчевий коментар головного тренера “Кардинала-Рівне” Ігоря Москвичова:
– Усе знаходиться в області психології. Коли в нас не було очок, наприклад під час гри з “Енергією”, з’являвся мандраж, нервозність. Ми не настільки сильна команда, аби це легко переживати. Радий, що усі ми витримали ту психологічну напругу, яка була в команді. Бо кожна поразка – це неприємність. Радий, що вилізли з цієї психологічної ями.
Радий, що демонструємо змістовний футзал, перемагаємо. І не за рахунок везіння, а завдяки награним комбінаціям, стандартам.
Сьогодні була важка гра. Ми знали, як гратиме “Сокіл”. Повністю, як я вважаю, нейтралізували їхні сильні сторони. І використали їхні слабкості. Тому перемогу вважаю заслуженою. По грі.
– Чи можна вважати, що швидкий гол допоміг команді?
– Навпаки. Цей гол негативно вплинув. Вели в рахунку, але якість гри була не найкращою. Тому й пропустили. Але потім наша концентрація і майстерність допомогли здобути позитивний результат.